afvallen kinderen almere

 

Kinderen

Voor het begeleiden van kinderen en jongeren met overgewicht bied ik een coachingsprogramma van 8 weken aan.

Met het coachingsprogramma begeleid ik kinderen en jongeren met overgewicht naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. We werken dus niet met een dieet maar gaan voor blijvend resultaat.

Gezonde keuzes maken

Het programma is er voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar. Deze unieke coachingsmethode leert kinderen en jongeren hoe ze zelf goede keuzes kunnen maken. Uiteraard is de betrokkenheid van ouders hierbij noodzakelijk. Ouders krijgen behalve adviezen en informatie over gezonde voeding ook handvatten voor de praktijk, zodat zij thuis direct aan de slag kunnen met het verbeteren van de leefstijl van het hele gezin.

Individuele begeleiding

Het programma is niet moeilijk. Het is een leuke en uitdagende methode die prima aansluit bij het dagelijkse leven. Daardoor houd je het beter vol en is de kans op succes groter.

Werken aan zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig leven. Daarom staat juist hier het werken aan dit zelfvertrouwen centraal. Door middel van opdrachten die aansluiten bij de leeftijd van het kind, leren we kinderen om te gaan met lastige situaties. We gaan er daarbij altijd van uit dat ieder kind uniek is.

Aan de slag

Gedurende acht weken gaan we samen aan de slag. Uw zoon of dochter krijgt een eigen werkmap en elke week nieuwe opdrachten en uitdagingen. Als ouders krijgt u een eigen informatiemap om uw kind nog beter te kunnen helpen. Na acht weken weten u en uw kind alles over gezond eten. Uw kind heeft de kracht van zijn eigen sterke wil ervaren en de mogelijkheden die dat biedt. Ook dat geeft zelfvertrouwen. Samen met uw hulp, is uw kind verzekerd van een goede basis voor een leven dat het verdient. Met een gezond gewicht dat past bij uw kind en een gezonde toekomst!

Het hele traject bestaat uit 8 consulten.
De kosten voor het eerste consult bedragen € 65,00 cursusmaterialen
De kosten van de overige consulten bedragen € 32,50 per consult
IN2healthsupport is aangesloten bij de beroepsvereniging BGN.  Steeds vaker worden de kosten door een BGN-gewichtsconsulent, door zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Klik op het logo van BGN voor meer informatie over de vergoeding.

Programma “op naar een gezond gewicht”

Gezond eten en voldoende bewegen. We weten allemaal dat dit belangrijk is, zeker voor kinderen. Maar hoe doe je dat? Kinderfysiotherapeute Esther de Groot van Zorggroep Almere en coach/gewichtsconsulente Sonja Caron van IN2healthsupport coachen en begeleiden ouders en kinderen met overgewicht naar een gezond gewicht. Geen streng dieet maar een kindvriendelijke en oplossingsgerichte methode die werkt! Het beweegprogramma bestaat uit acht consulten en achttien groeps- bijeenkomsten.

Klik hier voor meer informatie over het programma Op naar een gezond gewicht

Klik hier voor meer informatie over Kids van 6-12 jaar

Klik hier voor meer informatie over Kids van 13 -8 jaar