Gezonde leefstijl en afvallen voor iedereen in Almere geen dieet

Voor wie?

 

Bij IN2healthsupport kunnen zowel volwassenen, kinderen, bedrijven, scholen en kinderopvangorganisaties terecht.

 

Volwassenen

Ben jij altijd bezig met een dieet, val je af maar kom je net zo makkelijk weer aan? Voel jij je moe, futloos of opgeblazen en ben je “ dieet moe”? Weet je eigenlijk niet meer wat je moet doen om je weer fit te voelen en af te vallen? Dan wordt het nu de hoogste tijd om je leefstijl eens echt onder de loep te nemen.

Maatwerk gezondheidsprogramma speciaal voor jou

Of je nu 8 bent of 80, man of vrouw, scholier of student, ouder of verzorger, werknemer of gepensioneerde; samen met jou maak ik een persoonlijk gezondheidsprogramma met doelen waaraan jij wilt werken. 
Een programma dat jou én je omgeving de positieve effecten laat ervaren van anders in het leven staan en van verantwoord eten en bewegen.

Want zeg nou zelf, wie klinkt het niet als muziek in de oren om bijvoorbeeld te horen: ‘Wat zie je er goed uit’ of ‘Wat is er met jou gebeurd? Je straalt helemaal’.
Voor meer informatie voor volwassenen klik hier.

Kinderen 

Kinderen en overgewicht. Hoe kunnen wij helpen?

Patat en pannenkoeken, die gaan er wel in. Maar groentes…daar halen ze hun neus voor op. Een wortel vinden ze vies maar een snoepje lukt altijd. En voor je het weet is je kind te dik, heb je een kind met overgewicht. Niet leuk, zeker niet voor het kind. Want overgewicht is niet leuk! Maar gelukkig kan ik jullie helpen.

Ieder kind is uniek en verdient een kans op een lang en gelukkig leven. Overgewicht kan zo’n lang en gelukkig leven in de weg staan. Pesten, gezondheidsklachten, onzekerheid, het zijn maar een paar zaken waar kinderen met overgewicht mee te maken krijgen.

Ieder kind is uniek! Zo is er voor ieder kind met overgewicht een passende oplossing.

Voor meer informatie over de begeleiding van kinderen klik hier

Bedrijven

Steeds meer mensen hebben te maken met overgewicht. Dit is vervelend voor u, als werkgever en voor de werknemer. Het is onderzocht en bewezen dat werknemers met overgewicht vaker ziek zijn, langer ziek zijn en minder geconcentreerd werken. Meer dan 50% van de Nederlandse bevolking heeft overgewicht, dus u als werkgever heeft daar ook mee te maken.

Steeds meer werkgevers houden zich actief bezig met Arbopreventie. Zij doen dit op de eerste plaats voor hun medewerkers, maar ook de overheid verwacht een assertieve instelling van u om verzuim te voorkomen.

IN2healthsupport heeft uitgebreide mogelijkheden voor uw personeel waardoor zij bewuster gaan eten en hun lichaam gaan voeden in plaats van gaan vullen. U kunt hier onder meer denken aan:

  • Éénmalig voedingsadvies
  • Gezondheidsprogramma’s
  • Presentaties/workshops over verschillende onderwerpen.

Voor meer informatie voor bedrijven klik hier.

 

Scholen en kinderopvangorganisaties

IN2healthsupport is aangesloten bij Stichting Kind & Voeding en verzorgt diverse workshops en lezingen voor ouders met kinderen op scholen en kinderopvangorganisaties. Ook workshops voor kinderen op scholen en BSO’s worden door IN2healthsuppport gegeven.
Voor meer informatie klik hier