Toelichting 6-wekenprogramma Kosmeoo Health

Hoe werkt het programma?

afvallen gezond voeding AlmereJe krijgt in het intakegesprek eerst uitgelegd hoe het gezondheidsprogramma Kosmeoo Health precies werkt. Vervolgens geef jij aan wat je wilt met je gezondheid en gewicht. Aan de hand van wat jij mij daarover vertelt en over je lichamelijke activiteiten, bepaal ik je dagelijkse energiebehoefte. En indien je gewicht wil verliezen verminder ik deze met 500/600 calorieën. Het afvallen gaat gemiddeld met 1 kilo per week. 
Tot slot breng ik je medische achtergrond (anamnese) in kaart en vraag ik je naar medicijngebruik, allergieën en ziektes.
De genoteerde informatie voer ik vervolgens in op het beschermde gedeelte van de website van Kosmeoo Health waarop jij, via een unieke persoonlijke code, ook toegang krijgt om:

  • Je eigen menu samen te stellen en in te voeren aan de hand van een bestaande voedingslijst.
  • Je energieverbruik af te lezen in je persoonlijke dagboek.
  • Je ervaringen te delen.

afvallen en Gewicht AlmereEn uiteraard begeleid ik je hierbij en geef ik je tips en feedback.

Tot slot: het programma adviseert je om 10.000 stappen per dag te zetten en het is ’t handigst om daar een stappenteller voor te gebruiken.

Meer weten? Bel of mail me. Ik vertel je graag meer over dit fantastische gezondheidsprogramma van Kosmeoo Health.

kosmeoo