Samenwerking/links

fotosamenwerking

 

Mom in Balance sportprogramma’s: voor een energieke balans tussen gezin, werk en jezelf 

Ben je zwanger, net bevallen of heb je jonge kinderen en wil je graag sporten met andere (aanstaande) moeders? Dat kan met de Mom in Balance workouts. De workouts zijn voor ieder sportniveau geschikt en worden onder professionele begeleiding in de buitenlucht gegeven.

Blijf met plezier een fitte en energieke moeder!

Marit van Oostveen, tel: 06-18913783; marit@mominbalance.nl;

Mom logo kopie[1]

 

Mend-it

Mend-it Mediation Almere en ’t Gooi
Ook voor een gezonde leefstijl!
Individuele en relatiecoaching – Mediation – Scheidingsbegeleiding
KIES omgangsbegeleiding voor kinderen in echtscheidingssituaties
www.mend-it.nl

 

Positive Life

Vanaf november werkt IN2healthsupport ook een samenwerking met Jeanette Dekker van Positive life.

Positive live heeft een hele mooie trainingsmethode genoemd “ sportief in balans” bedacht. Dit is personal training in een ander jasje en in een vooral betaalbaar jasje. Sportief in Balans is een methode die geschikt is voor iedereen die hulp zoekt om op een veilige manier te bewegen (sporten) en daarbij een motivator kan gebruiken.

Tijdens de training “Sportief in Balans” wordt gekeken welke doelen jij wilt bereiken. Bewegen hoeft niet altijd een sport te zijn. Persoonlijke aandacht is de kracht van dit programma. Kijk voor meer informatie op www.positivelife.nl

IN2healthsupport heeft ook samen met Positive Life een mooi pakket samengesteld waarbij voedingsadvies gecombineerd wordt met beweging. Veel zorgverzekeraars vergoeden dit pakket of een deel van dit pakket. Wil je hier meer over weten neem dan contact op met mij (06-23540045) of met Jeanette Dekker van Positive life (06-47222950).