Nieuws praktijk gezonde leefstijl in Almere

 

Samenwerking Zorggroep Almere, programma “Op naar een gezond gewicht”

In samenwerking met de kinderfysiotherapie van de Zorggroep Almere biedt IN2healthsupport het programma “Op naar een gezond gewicht” aan .

Gezond eten en voldoende bewegen. We weten allemaal dat dit belangrijk is, zeker voor kinderen. Maar hoe doe je dat? Kinderfysiotherapeute Esther de Groot van Zorggroep Almere en coach/gewichtsconsulente Sonja Caron van IN2healthsupport coachen en begeleiden ouders en kinderen met overgewicht naar een gezond gewicht. Geen streng dieet maar een kindvriendelijke en oplossingsgerichte methode die werkt! Het beweegprogramma bestaat uit acht consulten en achttien groeps- bijeenkomsten

Meedoen of informatie:

Bel of mail met:
Sonja Caron
tel. 06-23540045, e-mail: info@in2healthsupport.nl

Esther de Groot
tel. 06-51274564, e-mail: edegroot@zorggroep-almere.nl

 

Samen Beter

Positive Life organiseert vanaf 2006, samen met andere partijen,  activiteiten in het kader Week Chronisch Zieken. Week Chronisch Zieken heeft tot doel bekendheid te geven aan nieuwe ontwikkelingen en de stand van zaken op het terrein van de zorg en het maatschappelijke leven van chronisch zieken. Thema 2013: Mantelzorg.  Positive Life en IN2healtsupport organiseren samen maandag 11 november de:

Workshop gezond eten&bewegen

Van 8 t/m 15 november vinden er allerlei activiteiten plaats in de Week Chronisch Zieken. Chronisch zieken en mantelzorgers staan voor grote uitdagingen. Het beroep op mantelzorg neemt immers steeds verder toe. Wat betekent dit voor het recht op zorg? Hoe is het om als chronisch zieke of gehandicapte afhankelijk te zijn van sociale netwerken? Wat gaat dit betekenen voor de onderlinge relaties? Kunnen mantelzorgers baas blijven over het eigen leven? Blijft maatschappelijke participatie mogelijk? Honderdduizenden mantelzorgers zijn reeds overbelast.

Positive Life en IN2healtsupport organiseren 11 november een workshop over gezond eten&bewegen. Beide dames willen de mantelzorger en chronisch zieken graag in het zonnetje zetten en verwennen. Want ontmoeting en inzicht in gezond eten&bewegen zorgt voor ontspanning. Daarnaast is het van belang om naast de zorg voor een ander ook goed voor jezelf te blijven zorgen. De workshop vindt plaats maandagochtend 11 november, van 10.30 uur tot 12.30 uur, bij  sportschool Palladium in de Parkwijk. U bent van harte welkom! Voor meer informatie kunt u contact met mij of met Jeanette Dekker van Positive Life (06-47222950) opnemen.


 

Uitnodiging informatieavond op woensdag 8 januari 2014 in Almere!

Met veel plezier nodig ik je uit voor een gratis en vrijblijvende informatieavond op woensdag 8 januari 2014.
Op deze avond vertel ik je meer over de werking van dit unieke gezondheidsprogramma.

Aanmelden

Hoe ziet de avond eruit?

19.30 tot 19.45 uur    >    Inloop met koffie en thee

19.45 tot 20.15 uur    >    Presentatie Kosmeoo Health

20.15  uur tot einde   >    Vragen stellen

Na afloop van het programma is het mogelijk direct een intakeafspraak te maken.

Waar is het? 

De locatie is nog niet bekend.

Graag tot dan!

 

 


 

1e Nieuwsbrief IN2healthsupport is verzonden.

Wil je ook de nieuwsbrief lezen meld je dan aan via het aanmeldformulier

 

IN2healthsupport 2 juli 2013 aanwezig op de Ladies Movie Night in Utopolis.

Afvallen in Almere met gezonde voeding, geen dieet

 

 

 

 

 


 

IN2healthsupport herkenbaar in Almere!

 

nieuws auto voedingsdeskundige / gewichtsconsulente Almere


 

Uitnodiging informatieavond Kosmeoo Health

Met veel plezier nodig ik je uit voor een gratis en vrijblijvende informatieavond op donderdag 5 september 2013. Op deze avond vertel ik je meer over de werking van dit unieke gezondheidsprogramma.

Aanmelden


Hoe ziet de avond eruit?

19.30 tot 19.45 uur    >    Inloop met koffie en thee

19.45 tot 20.15 uur    >    Presentatie Kosmeoo Health

20.15  uur tot einde   >    Vragen stellen

Na afloop van het programma is het mogelijk direct een intakeafspraak te maken.

Waar is het?

De locatie is nog niet bekend.

Graag tot dan!
songa-signature

 

 


IN2healthsupport staat in de krant!

Met In2healthsupport naar een gezonder leven, Almere DEZE WEEK

2815964
VERZETSWIJK – In2healthsupport is een nieuwe praktijk in Almere die mensen helpt fitter en gezonder te leven. Oprichter en voedingsdeskundige Sonja Caron: “Ik heb zelf gemerkt wat juiste voeding met je lichaam doet en wil graag anderen dit ook laten ervaren.”
Vorig jaar volgde Sonja het programma Kosmeoo Health. Om af te vallen, in eerste instantie. “Ja, maar er gebeurde nog veel meer. Na tien dagen voelde ik al dat ik meer energie kreeg en na een paar weken verdwenen zelfs de opvliegers waar ik al een tijdje last van had”, vertelt Sonja, die sinds het afronden van haar opleiding tot voedingsdeskundige zelf mensen begeleidt bij het volgen van het Kosmeoo Health programma.
De kern van het programma is het in balans brengen van de bloedsuikerspiegel en reinigen van het lichaam. Hierdoor vermindert het hongergevoel en stijgt het energieniveau. “Iedereen die het programma volgt, kan zelf ervaren wat voeding met zijn of haar lichaam doet en indien sprake is van overgewicht val je gemiddeld een kilo per week af. Wat ik heel belangrijk vind is dat het geen streng dieet is waarbij je jezelf uithongert maar een nieuwe leefstijl. De gezonde keuzes die je leert maken worden je tweede natuur”, aldus Sonja.
Donderdag 18 april organiseert In2healthsupport een informatieavond. Sonja: “Samen met Pauline van Hoek, de oprichtster van Kosmeoo Health, geven we dan meer informatie over dit gezondheidsprogramma. 

 


 

Naar het nieuwsarchief