Kids 6-12 jaar

Je bent op deze website omdat je denkt dat je te dik bent, of omdat anderen zeggen dat je te dik bent. Je vindt dat niet fijn. Misschien heb je daar ook last van.Je voelt je verdrietig of onzeker, je wordt misschien wel gepest of je hebt er last van bij het buitenspelen of sporten.afvallen kinderen met overgewichtMaar gelukkig kunnen we er iets aan doen! Als je kiespijn hebt, dan ga je naar de tandarts, en is je haar te lang dan moet je naar de kapper. Maar wie helpt je als je te dik bent? IN2healthsupport helpt.
IN2healthsupport is er om je te helpen om van je overgewicht af te komen zodat je net als andere kinderen weer lekker mee kunt doen.

Samen

Als je samen met je moeder of vader bij ons komt dan gaan we samen aan het werk. Eerst gaan we kijken of je echt overgewicht hebt, en hoeveel. We gaan je wegen en meten. Daarna gaan we aan de slag. Je krijgt een mooie map en daarin komt iedere week iets nieuws. Leuke opdrachten die jou alles leren over gezond eten, maar ook over jezelf en hoe je van je overgewicht af kunt komen. Want ook wij snappen wel dat te dik zijn niet leuk is!

Het programma is niet eng of moeilijk, het is juist heel leuk. We doen zelfs spelletjes samen. Ook je ouders krijgen een map. Daarin leggen we uit hoe ze jou kunnen helpen. Je hoeft het dus niet alleen te doen.

Heb je er al zin in?

Samen met IN2healthsupport en je ouders gaat het vast lukken!