voedingsdeskundige almere afvallen dmv gezonde voeding

Even voorstellen

Ik ben2014-01-17 18.11.18 Sonja Caron, 49 jaar, moeder van twee prachtige dochters, getrouwd met een fantastische man en wij wonen in Almere. Na mijn middelbare schooltijd en een beroepsopleiding heb ik diverse administratieve en coördinerende banen gehad. Ook in de tijd dat mijn meiden nog klein waren. Toen die eenmaal groter en zelfstandiger werden en ik meer tijd kreeg, begon het bij mij te kriebelen. Ik had zin om weer te studeren en wilde nieuwe dingen leren. Ik begon daarom met een inkoopopleiding, gevolgd door een evenementen- opleiding een aantal jaren later. Toch brachten die opleidingen en ‘bijpassende banen’ mij nog niet wat ik zocht. Totdat in 2012 – in mijn eeuwige strijd tegen de kilo’s – de hbo-vakopleiding voedingsdeskundige op mijn pad kwam. Die studie bleek voor mij een schot in de roos te zijn en ik zag het gelijk voor me: mijn eigen bloeiende praktijk als voedingsdeskundige/ healthcoach.
Ik prijs mij gelukkig dat ik nu – met het vakdiploma op zak – mijn kennis en ervaring in praktijk mag brengen om jou te coachen naar een nieuwe leefstijl.

Graag tot ziens in mijn praktijk!

Ik heb Sonja leren kennen als een leuke, enthousiaste en betrokken vrouw die zich vol overgave inzet voor ‘goede doelen’. Zo heeft Sonja haar doel – stappen maken naar een gezonde, nieuwe leefstijl – al bereikt en voelt zij zich daar heerlijk bij. Sonja is daarom graag bereid haar ervaringen met je te delen en je te begeleiden bij het bereiken van jouw doel(en). Want zij gunt iedereen de positieve effecten die het maken van gezonde keuzes je lichamelijk en geestelijk opleveren.”  Hartelijke groet, 
Pauline van Hoek, Kosmeoo Health